Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Särnmark växer – vi öppnar ett nytt kontor i Uddevalla med Njomsa Plakiqi som kontorschef

Idag är vi på Särnmark stolta, nöjda och glada över att öppna portarna till ett nytt kontor, denna gång i Uddevalla. Därmed har vi nu tio lokalkontor runt om i landet, från Höör i söder till Sundsvall i norr.

Det nyöppnade kontoret i Uddevalla kommer ledas av den rutinerade Njomsa Plakiqi som med nästan tjugo års erfarenhet av personlig assistans i ledande roller, förstärker vårt fokus på tillväxt och kvalitet i Västra Götalandsregionen. Tillsammans med vårt kontor i Kinna ökar vi nu närvaron i Västsverige ytterligare.

Klicka HÄR om du vill komma i kontakt med vår nya kontorschef Njomsa Plakiqi.

Varmt välkomna till oss på Särnmark!

Aktuellt

 • Öppettider för vissa funktioner 25 nov

  Den 25 november är vår löneavdelning, ekonomiavdelning och IT-avdelning oanträffbara på grund av utbildning. De är åter den 26 november. 

  Läs mer
 • Särnmarks digitala adventsfika

  Fika digitalt tillsammans med oss!

  Läs mer
 • Information med anledning av coronavirusets spridning - uppdaterat 20 november

  Vi på Särnmark förhåller oss fortsatt till Folkhälsomyndighetens samt Utrikesdepartementets rekommendationer och anvisningar gällande spridning av coronaviruset.  Vi uppdaterar information och kommunicerar med våra personliga assistenter och kunder så ofta det behövs. 

  Läs mer
 • Hjärnkrafts webbinarium 11 november

  Den 11  november arrangerar Hjärnkraft ett webbinarium om konsekvenser efter hjärnskada. Särnmarks jurist David Kolonej och kontorschef Rebecca Hummelgård är inbjudna för att hålla två separata föreläsningar under dagen.

  Läs mer
 • Skärpta allmänna råd i flera län

  Nu är det skärpta allmänna råd i Uppsala, Skåne, Stockholm, Västra Götaland och Östergötlands län. 

  Läs mer
Visa fler inlägg