Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Välkommen på jobbintervju i Solna

Vårt kontor i Stockholm/Solna har nu rekryteringsdagar där vi söker både personer som vill jobba heltid och de som vill jobba deltid som personlig assistent.

Du som kommer på jobbintervju behöver inte ha arbetat som personlig assistent tidigare, men det är självklart meriterande. Efter att du blivit anställd kommer du genomgå introduktion och utbildning, med möjlighet att börja arbeta omgående.

Du behöver vara vaccinerad vid minst två tillfällen. Ta med Covid-pass och legitimation till jobbintervjun, gärna ditt CV också!

Vi ser fram emot att träffa dig!

När och var? 16:e och 17:e december, 9:00-14:00
Evenemangsgatan 31, 2 tr., Arenastaden/Solna.
Vid frågor: Kontakta susanne.sjostedt@sarnmark.se
Läs mer under: Jobba hos oss

📷 Foto av cottonbro från Pexels

Aktuellt

 • Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin

  Hafiz har den ovanliga sjukdomen SMA (spinal muskelatrofi) som gör att hans muskler gradvis förtvinar. Till slut kan en person med SMA inte andas själv. Sjukdomen borde ändå inte vara livshotande för Hafiz eftersom det finns en ny effektiv bromsmedicin. Men som ett av få länder i EU nekar Sverige läkemedlet till alla personer över 18 år – det är för dyrt för att vara värt det.

  Läs mer
 • Ny på jobbet: En skojare till Skåne

  Nu har Särnmark rekryterat Jannet Abdelli-Höglund som ny kundansvarig till kontoret i Höör. Hon kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef och rekryteringsspecialist på ett annat företag inom personlig assistans.
  Läs mer
 • Öppettider i påsk

  Nu är det hög tid att fylla godisäggen och pynta påskriset. Oavsett hur du väljer att fira så hoppas vi att du får en lugn och solig påskhelg,

  Läs mer
 • Bowlingen som blev en fullträff

  ”Då small det!”, berättar Marvin och syftar på när han startade Västra IFFF — en bowlingklubb för funktionsvarierade i Stockholm.

  Läs mer
 • De flesta åtgärder mot Covid-19 upphör den 9 februari

  Den 9 februari upphör de flesta pandemirestriktioner och många allmänna råd tas bort.
  Det gäller bland annat deltagarbegränsningar, vaccinationsbevis och karantänskrav för symptomfria hushållskontakter. Vissa råd och rekommendationer kommer dock fortfarande finnas kvar.

  Läs mer
Visa fler inlägg