Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Välkommen på jobbintervju i Solna

Vårt kontor i Stockholm/Solna har nu rekryteringsdagar där vi söker både personer som vill jobba heltid och de som vill jobba deltid som personlig assistent.

Du som kommer på jobbintervju behöver inte ha arbetat som personlig assistent tidigare, men det är självklart meriterande. Efter att du blivit anställd kommer du genomgå introduktion och utbildning, med möjlighet att börja arbeta omgående.

Du behöver vara vaccinerad vid minst två tillfällen. Ta med Covid-pass och legitimation till jobbintervjun, gärna ditt CV också!

Vi ser fram emot att träffa dig!

När och var? 16:e och 17:e december, 9:00-14:00
Evenemangsgatan 31, 2 tr., Arenastaden/Solna.
Vid frågor: Kontakta susanne.sjostedt@sarnmark.se
Läs mer under: Jobba hos oss

📷 Foto av cottonbro från Pexels

Aktuellt

 • Anpassade karantänregler och prioriterad testning vid Covid-infektion

  Här samlas den senaste informationen om coronapandemin som påverkar vår verksamhet. 
  CTRL-klicka på länkarna för att öppna dem i en ny flikar.

  Läs mer
 • Särnmarks klädkampanj uppmärksammad i Nyhetsmorgon

  För en tid sedan var vår kund och kollega Alexander Nordin med på Nyhetsmorgon för att berätta om "Festkläder för funktionsnedsatta" som är ett initiativ Särnmark tagit fram i samarbete med klädkedjan Myrorna.

  Läs mer
 • Nu lanseras festkläder för funktionsnedsatta

  I samband med internationella funktionshinderdagen den tredje december inleder Särnmark ett nytt samarbete med Sveriges största klädkedja inom second hand — Myrorna. Tillsammans lanserar vi världens första second hand-kollektion med funktionsanpassade festkläder.

  Läs mer
 • Göteborg Open 2021: En hyllning till idrotten och rörelseglädjen

  Mellan den 19–21 november var Särnmark på plats vid Göteborg Open, en av Nordens största ungdoms- och rekryteringstävlingar inom parasport. På programmet stod bland annat boccia, bordtennis, el-innebandy, Frame Football, femkamp och E-sport.

  Läs mer
 • Cecilia Ekholm utnämnd till årets grundare på Entreprenörsgalan

  Det är med stolthet och glädje som vi kan berätta att Cecilia Ekholm, en av våra grundare och ägare, under torsdagskvällen mottog den högsta utmärkelsen i kategorin Founder of the Year på Entreprenörsgalan i Stockholm.

  📷 Foto: Evan Pantiel

  Läs mer
Visa fler inlägg