Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Varmt välkommen Ulrica Elmelid

Idag måndag den 19 oktober vill vi på Särnmark varmt välkomna Ulrica ”Ulli” Elmelid till vårt kontor i Kinna.

Ulrica kommer arbeta som kundansvarig och tillsammans med vår kontorschef Marja Ranefjärd och informatör Patrik Havlica är det full fart framåt i Kinna.

Ulrica kommer närmast från en roll som verksamhetschef hos en annan assistansanordnare. Hon har tjugo års erfarenhet i olika roller inom branschen, och har därmed en gedigen erfarenhet av personlig assistans, som hon hoppas kunna överföra i sin roll på Särnmark. Det som Ulrica brinner mest för är att kunder och assistenter ska bli väl omhändertagna och att deras personliga assistans utformas till den assistans som kunden vill. Hon hyllar Särnmarks värdegrund och står bakom den till 100%.

På fritiden gillar hon att umgås med hennes man, barn och barnbarn. Hon gillar även att sporta och att resa. Lördagsförmiddagar tillägnar hon alltid Melodikrysset som hon aldrig skulle missa.

Alla vi på Särnmark önskar dig varmt välkommen till oss Ulrica!

Vill du komma i kontakt med Ulrica når du henne på telefonnummer 0320-18 443, e-post ulrica.elmelid@sarnmark.se eller kom förbi någon tisdag då Särnmark arrangerar utomhusgrillning med tipspromenad vid kontoret. Självklart coronasäkrat.

Aktuellt

 • Nyheter om Coronapandemin: Munskydd ska användas av personliga assistenter

  Särnmark följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens restriktioner för att att stoppa spridningen av coronaviruset. Här samlas den senaste informationen som påverkar vår verksamhet.    

  Läs mer
 • Särnmark startar upp ett kundråd

  Särnmark kommer under 2021 etablera ett kundråd. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

  Läs mer
 • God Jul och Gott Nytt År!

  Vi på Särnmark vill önska alla kunder, assistenter, anhöriga och alla andra en riktig god jul och ett gott nytt år!

  Läs mer
 • Trevlig Lucia!

  Idag vill vi önska alla trevlig Lucia och glad tredje advent! Även om det är lite annorlunda i år så kan vi ju som tur är fortfarande dricka glögg, äta pepparkakor, lyssna på julmusik, klä granen och se på Luciamorgon på tv.

  Läs mer
 • Välkommen Åsa!

  Idag säger vi välkommen till Åsa Häkänen-Wisjö som numera jobbar som kundansvarig på vårt Linköpingskontor.

  Läs mer
Visa fler inlägg