Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Ny kundansvarig i Sundsvall: Annelie Skeppström

Vi vill varmt välkomna Annelie Skeppström tillbaka till oss på Särnmark!

Annelie Skeppström börjar idag som kundansvarig på Särnmark. Hon har tidigare arbetat på Särnmark men slutade i och med en privat flytt.

"Jag är väldigt glad över att vara tillbaka på Särnmark! Med min erfarenhet tycker jag att Särnmark är det bästa företaget inom branschen. För kunder, anhöriga och personliga assistenter är det viktigt med ett personligt engagemang, samtidigt som det måste vara professionellt, och det tycker jag att Särnmark står för. Dessutom är det förankrat i deras starka värdegrund som har genomsyrat företaget sedan 1992."

Nu är hon åter tillbaka på Särnmark och kommer arbeta tillsammans med våra kollegor på Gävlekontoret en dag per vecka och resterande dagar på ett kontor i Sundsvall, där Annelie numera bor.

Återigen, varmt välkommen tillbaka till Särnmark Annelie!

Kontaktuppgifter till Annelie:

Telefon:  026-22 20 594

E-post: annelie.skeppstrom@sarnmark.se

 

Aktuellt

 • Fika på fettisdag - alla Särnmarks kontor plus Falun

  Varmt välkommen på fettisdagsfika!

  Läs mer
 • Få koll på läget - Föreläsning om LSS och personlig assistans

  Under en timme belyser vi flertalet delar kring LSS och personlig assistans ur två perspektiv. Denna föreläsning är intressant oavsett om man har förkunskaper eller inte.

  Läs mer
 • Särnmark startar upp ett kundråd

  Särnmark kommer under 2020 etablera ett kundråd där ett tiotal kunder från olika delar av Sverige kommer att delta. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

  Läs mer
 • 100% transparens på assistanskoll.se

  Med ledorden transparens, trygghet och inflytande som genomsyrar vår verksamhet så är vi givetvis extra glada över att vi nu nått 100% transparens på assistanskoll.se. Därmed toppar vi transparensindex-listan av de 247 bolag som är listade totalt på sajten. Surfa in på www.assistanskoll.se för mer info.

  Läs mer
 • God fortsättning

  Vi på Särnmark önskar er alla god fortsättning och hoppas att det nya året blir ett bra år för oss alla!

  Läs mer
Visa fler inlägg