Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Ny kundansvarig i Sundsvall: Annelie Skeppström

Vi vill varmt välkomna Annelie Skeppström tillbaka till oss på Särnmark!

Annelie Skeppström börjar idag som kundansvarig på Särnmark. Hon har tidigare arbetat på Särnmark men slutade i och med en privat flytt.

"Jag är väldigt glad över att vara tillbaka på Särnmark! Med min erfarenhet tycker jag att Särnmark är det bästa företaget inom branschen. För kunder, anhöriga och personliga assistenter är det viktigt med ett personligt engagemang, samtidigt som det måste vara professionellt, och det tycker jag att Särnmark står för. Dessutom är det förankrat i deras starka värdegrund som har genomsyrat företaget sedan 1992."

Nu är hon åter tillbaka på Särnmark och kommer arbeta tillsammans med våra kollegor på Gävlekontoret en dag per vecka och resterande dagar på ett kontor i Sundsvall, där Annelie numera bor.

Återigen, varmt välkommen tillbaka till Särnmark Annelie!

Kontaktuppgifter till Annelie:

Telefon:  026-22 20 594

E-post: annelie.skeppstrom@sarnmark.se

 

Aktuellt

 • God fortsättning

  Vi på Särnmark önskar er alla god fortsättning och hoppas att det nya året blir ett bra år för oss alla!

  Läs mer
 • Vi önskar alla en god jul & ett gott nytt år!

  Nu är det inte många dagar kvar till jul. Vi på Särnmark vill önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi vill också passa på att tacka alla kunder, assistenter, tjänstemän och alla er andra för det gångna året.

  Kontoret är stängt under jul 23 dec- 26 dec och nyår 31 dec-1 jan samt 6 jan. Övriga dagar har vi öppet som vanligt. Du når oss dygnet runt på telefonnummer: 08-505 920 44. ✨✨✨

  Läs mer
 • Funktionsrättsdagen: Nyansera bilden av “de svaga” och “superhjältarna"

  Oavsett vem man är eller hur ens liv ser ut så har vi alla ett behov av att känna igen oss, kunna identifiera oss med andra, ha personer att se upp till och känna oss delaktiga och representerade i samhället.

  Läs mer
 • Särnmark godkända som utförare av ledsagar- & avlösarservice

  Särnmark utvecklar sin verksamhet. Utöver personlig assistans och rehabilitering kommer Särnmark även erbjuda ledsagar- och avlösarservice.

  Läs mer
 • Det börjar bli dags att anmäla sig till Särnmarks julfester!

  Vi vet att vi bara är i oktober, men tiden går fort och snart är julen här. Se till att säkra din plats på årets julfester med Särnmark! Håll utkik i kalendern och på facebook efter eventet för julfest på din ort. 

  Läs mer
Visa fler inlägg